Al 25 jaar succesvol arbeidsbemiddelaar

Werkgever

Ben je op zoek naar een vormgever of ontwerper die precies in jouw team past. Dan kan First Center je helpen. Al ruim 25 jaar bemiddelen wij vormgevers, ontwerpers of zelfs beeldbewerkers voor uitgevers, bureaus of eigenlijk voor iedere werkgever die behoefte heeft aan creatief personeel. Of dat nu voor 1 dag is of voor onbepaalde tijd, wij kennen die mensen die je zoekt. Heb je voorkeur voor freelancers of werk je alleen maar met uitzendkrachten. Alles kan. Wil je meer weten over de verschillen, de voor- en de nadelen van alle mogelijk arbeidsovereenkomsten bel ons gerust. We maken een afspraak en zetten alles samen met jouw op een rij.

Weet je al wat je zoekt en hoe je de beloningen wilt regelen? Vul het vacatureformulier in en wij zoeken met je mee!

Zoek je werk of opdrachten?

Ben je op zoek naar nieuwe opdrachten of opdrachten waar je regelmatig mee aan de slag kan. Schrijf je bij ons in en maak een afspraak. Samen bespreken we wat jij het liefste wilt en welke mogelijkheden wij je kunnen bieden. First Center is eigenlijk altijd op zoek naar mensen met een passie voor vormgeven, ontwerpen of zelfs beeldbewerken. In de 25 jaar dat wij creatieve zielen bemiddelen voor allerlei opdracht- of werkgevers hebben wij een hoop contacten opgedaan. Het moet wel heel raar lopen als we je niet aan werk kunnen helpen!

Payrollen

Payrollen kan voor iedereen interessant zijn. Heb je zelf opdrachtgevers maar wil je niet langer bezig zijn met de belastingdienst en je accountant. Dan biedt payrollen daar een oplossing voor. Wij verlonen je en dragen je premies en loonbelasting af. Je hebt nergens nog omkijken naar. En mocht je tijdens je werk een keer ziek worden of verlies je één of meerdere opdrachtgevers dan heb je in ieder geval de zekerheid van een uitkering.

Ook voor werkgevers kan payrollen interessant zijn. We weten nog steeds niet hoe de ‘arbeids-toekomst’ er uit gaat zien. Maar dat deze zal veranderen is zeker. De VAR verklaring bestaat niet meer en de wet DBA is tot juli 2018 uitgesteld. Maar hoe het landschap van de arbeidsovereenkomst er ook uit gaat zien het doel van de tweede kamer is duidelijk. De zogenaamde schijnzelfstandigheid moet worden tegengegaan.

Wil je meer weten over payrollen bij First Center neem contact met ons op!