De Minuten Academie

Kijkend leren

Door op een slimme manier kennis te delen, kan iedereen elke uitdaging aan zonder dure cursussen te hoeven volgen. Bij de Minuten Academie worden allerlei onderwerpen uit de meeste grafische pakketten opgedeeld in videolessen van enkele minuten. Groepen videolessen vormen samen cursussen van een totaal pakket of van een specifiek (complex) onderwerp.

Zoek op trefwoord naar het probleem waar je tegenaan loopt en binnen enkele minuten kun je weer verder. Je eigen cursusleider 24/7 bij de hand.
Wie wil dat nou niet!

Les 1 uit de cursus: Lightroom

Les 1 uit de cursus: Kleurbeheer in de praktijk

Goede cursussen hoeven niet duur te zijn.

Kennis is cruciaal voor iedereen die verder wil. Verder in een carrière, verder bij een bedrijf of verder als freelancer. Ontwerpers, vormgevers, dtp’ers of beeldbewerkers delen steeds vaker dezelfde stoel. Steeds vaker wordt er verlangd dat je als vormgever of ontwerper thuis bent in verschillende disciplines. En precies hier kan je hulp vinden bij de Minuten Academie.

Je kunt je abonneren op de Minuten Academie. Een abonnement garandeert je dat je op ieder moment van de dag een beroep kan doen op één van de bijna 500(!) lessen die je bij de Minuten Academie kan vinden. En dat worden er alleen maar meer!
Schrijf je in bij de Minuten Academie en blijf op de hoogte van alle nieuwe cursussen en aanbiedingen.