Bedrijfstrainingen

Ervaring

Voor elke bedrijfstraining die we geven geldt dat we samen de inhoud ervan zullen bepalen. Om die exacte inhoud te kunnen bepalen, kan het nodig zijn om intakegesprekken met uw medewerkers te houden. Een goede voorbereiding resulteert dan in een verlaging van de trainingskosten. Wanneer we precies weten wat uw mensen doen en hoe ze het doen, trainen wij immers alleen op de noodzakelijke onderdelen van de software.

Standaard: maatwerk

We bieden trainingen in diverse programma’s en technieken. Het gaat om trainingen waarin we mensen standaard-technieken aanleren, bijvoorbeeld het maken van HTML-banners, stramienen maken in InDesign of beeld perfect vrijstaand maken met Photoshop. Uiteraard kunt u altijd extra onderwerpen en technieken aangeven en die integreren we dan in de training. Vooraf bespreken we de inhoud, de duur, de gewenste locatie en de data met u en daarna regelen wij de training. We trainen in alle versies van QuarkXPress, Photoshop, Illustrator, InDesign (inclusief interactiviteit), InCopy, Acrobat, Muse, After Effects en Animate.

Goede voorbereiding betekent lage kosten

Voor elke bedrijfstraining die we geven geldt dat we samen de inhoud ervan bepalen. Om die exacte inhoud te kunnen bepalen, kan het nodig zijn om intakegesprekken met uw medewerkers te houden. Een goede voorbereiding resulteert dan in een verlaging van de trainingskosten. Wanneer we precies weten wat uw mensen doen en hoe ze het doen, trainen wij immers alleen op de noodzakelijke onderdelen van de software.